G-TQCBD7NNX5
DOLAR 34,2309
EURO 37,3228
ALTIN 2.951,18
BIST 8.841,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 19°C

İstanbulspor’da VAR Krizi: Korkmaz Tepkili!

İstanbulspor’da VAR Krizi: Korkmaz Tepkili!
07.10.2024
A+
A-

İstanbulspor, Kocaelispor’a 3-0 Yenildi

Trendyol 1. Lig’in 8. haftasında İstanbulspor, kendi sahasında Kocaelispor ile karşılaştı. Mücadele sonunda ev sahibi ekip, rakibine 3-0 mağlup oldu. Maç sırasında attıkları bir gol, VAR hakemi tarafından incelenerek iptal edildi. Bu kararın ardından İstanbulspor teknik direktörü Osman Zeki Korkmaz, maç sonunda VAR hakemine yönelik eleştirilerde bulundu.

Korkmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Halil Umut Meler, son yıllarda Türk futbolunda nelere mal oldu? Bu işler neden oldu. Neden insanları bu kadar tahrik etti ve etmeye devam ediyor? Önceden verilen hakem seminerinde minimum müdahale ile bahsedilen VAR’ın sınırları bu tip pozisyonlar için çizilmişken, bu tür bir müdahalenin nereden kaynaklandığı anlaşılamıyor." ifadelerini kullandı.

Osman Zeki Korkmaz, VAR uygulamalarının kendileri aleyhine işlediğini öne sürdü ve sözlerine şöyle devam etti: "VAR sadece, aleyhimizde VAR. Geçtiğimiz sene göreve geldiğimiz günden bu yana, tüm VAR kararları aleyhimize sonuçlandı. Lehimize olacak hiçbir pozisyonda VAR’a gidilmedi bile. Daha bir hafta evvel net bir görüntü olmadan yoruma dayalı bir penaltıyla mağlup olduk. Nedense sesi fazla çıkan camialara sus payı verilir gibi düdük çalınması, zaten pamuk ipliğine bağlı güven ortamını kökünden zedelemektedir."

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.