DOLAR 34,2398
EURO 37,6309
ALTIN 2.920,13
BIST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Pts 26°C
Sal 25°C
Çar 26°C
Per 26°C

Icardi’nin Alanyaspor Maçındaki Performansı Bekleniyor!

Icardi’nin Alanyaspor Maçındaki Performansı Bekleniyor!
06.10.2024
A+
A-

Galatasaray, Alanyaspor Maçında Gözleri Mauro Icardi’ye Çevirdi

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Süper Lig’in 8. haftasında Alanyaspor’u ağırlayacak. Bu önemli karşılaşmada, sarı-kırmızılı ekibin yıldız futbolcusu Mauro Icardi’nin performansı dikkatle izlenecek.

Okan Buruk’un Galibiyet Serisi Devam Ediyor

Galatasaray’ın teknik direktörü Okan Buruk, meslektaşı Fatih Tekke ile daha önce 4 kez karşılaştı ve bu maçların hepsinden galibiyetle ayrıldı. Buruk, Süper Lig kariyerinde puan kaybetmediği teknik direktörler arasında en fazla karşılaştığı isim olan Tekke’ye karşıki üstünlüğünü sürdürüyor.

Son 26 Maçın Çoğunu Kazanan Galatasaray

Galatasaray, son 26 Süper Lig maçının 24’ünü kazanarak önemli bir başarıya imza attı. Bu süreçte 1 kez berabere kalan ve 1 kez de mağlup olan ekip, iç sahada oynadığı Kasımpaşa ile 3-3 berabere kalmanın yanı sıra, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’ye 1-0 kaybetmişti.

Icardi’nin Performansı Merakla Bekleniyor

Özellikle kaptan olarak sahaya çıktığı Rigas Skola karşılaşmasında etkisiz kalan Mauro Icardi, bu durumla birlikte Galatasaray taraftarlarının en çok eleştirdiği isimlerden biri haline gelmişti. Bugün Alanyaspor karşısında ilk 11’de yer alması beklenen Icardi, bu maçta daha iyi bir performans ve gol bekleniyor. Teknik direktör Okan Buruk’un, Arjantinli forvetle düşük performansından dolayı birebir görüşme yaptığı ve ondan daha iyi bir oyun sergilemesini beklediği öğrenildi.

Icardi’nin Alanyaspor’a Karşı Etkisi

Mauro Icardi, Galatasaray’ın Alanyaspor’a attığı son 14 golün yarısında yer alıyor. Bu süreçte, Alanyaspor’un kalesini 4 kez havalandıran Icardi, 3 de gol pası vererek takımına ciddi katkı sağladı. Alanyaspor, Icardi’nin ligde en fazla gol katkısı sağladığı rakip konumunda bulunuyor. Maçın sonucu ve Icardi’nin performansı merakla bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.