G-TQCBD7NNX5
DOLAR 34,2309
EURO 37,3228
ALTIN 2.951,18
BIST 8.841,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Atletico-Real Derbisinde Olaylar Durdurdu!

Atletico-Real Derbisinde Olaylar Durdurdu!
30.09.2024
A+
A-

La Liga’da Olaylı Derbi! Atletico Madrid ile Real Madrid Karşı Karşıya Geldi

La Liga’nın 8. haftasında Madrid derbisi, Atletico Madrid ve Real Madrid arasında heyecan verici bir mücadeleye sahne oldu. Maç sırasında Atletico Madrid taraftarlarının, Real Madrid kalecisi Courtois’e yabancı madde atması üzerine gergin anlar yaşandı. Statta yapılan ikinci anonsun ardından, 69. dakikada oyun durduruldu ve her iki takım da soyunma odasına gitmek zorunda kaldı.

GOL PERDESİNİ MILITAO AÇTI

Karşılaşmanın 64. dakikasında, Real Madrid’in yıldız oyuncusu Militao, takımına öne geçiren golü attı ve derbide heyecanı artırdı.

Atletico Madrid - Real Madrid karışıklığı

MAÇ DURDU VE SOYUNMA ODASINA GİDİLDİ

  1. dakikada yaşanan olay sonrası, taraftarların sahaya attığı maddeler nedeniyle hakem oyunu durdurdu ve takımları soyunma odasına çağırdı. Atletico Madrid Teknik Direktörü Simeone, durumu yatıştırmak için tribünlere yöneldi.

OYUNCULAR TEKRARDAN SAHAYA GELDİ

Yanlış anlaşılmaların ardından, oyuncular tekrar sahaya çıkarak maçı kaldığı yerden sürdü.

DEV MAÇTA KAZANAN YOK!

Olaylı derbide Atletico Madrid ve Real Madrid, 1-1 berabere kaldı. Real Madrid’in öne geçiren golü 64. dakikada Eder Militao’dan gelirken, eşitliği sağlayan golü ise 90+5’te Angel Correa kaydetti. Real Madrid’de milli futbolcu Arda Güler ise bu karşılaşmada forma giymedi.

Tüm bu gelişmeler maç boyunca futbolseverlerin dikkatini çekerken, derbinin sonucuyla iki takımın da puan paylaşması, maçın heyecanını doruk noktasına ulaştırdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.