G-TQCBD7NNX5
DOLAR 34,2309
EURO 37,3228
ALTIN 2.951,18
BIST 8.841,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Trabzonspor, Konyaspor’u Geçerek Üç Puan Aldı!

Trabzonspor, Konyaspor’u Geçerek Üç Puan Aldı!
29.09.2024
A+
A-

Trabzonspor, Konyaspor’u Yendi: Teknik Direktör Güneş’in Açıklamaları

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Trabzonspor, sahasında Konyaspor’u 3-2 mağlup etti. Maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında Teknik Direktör Şenol Güneş, takımının performansı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Güneş, 5 maç aradan sonra elde ettikleri galibiyeti hatırlatarak, “6. maçta galibiyet aldık. 3 puanı hak ettik. İstekli başladık. Ancak müsabakada isteğimiz ve kalitemiz örtüştü mü derseniz evet diyemiyorum. Basit hataları görünce üzülüyorum ama çalışarak bunları düzelteceğiz. Rakibe uzak oynuyoruz. Yediğimiz goller ve verdiğimiz pozisyonlar sıkıntı ama kazanarak gitmemiz önemli. Kaybettiğimiz puanlara baksaydık, konumuzu düzeltebilirdik.” şeklinde konuştu.

Takımın eksikliklerini görerek ilerlediğine dikkat çeken Güneş, oyuncularının emeğinin karşılığı olarak 3 puanı almanın önemini vurguladı. “Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bir heyecanları olur. Üzerlerinden biraz yük atarlar. Hatay maçını kazanırsak birçok şeyin olumlu olacağını düşünüyorum. Önümüzdeki döneme giderken maç maç kazanıp gidersek moral kazanırız. Daha iyi olacağımızı düşünüyorum. O yüzden umutluyum.” dedi.

Deneyimli teknik adam, takımın gelişimi için daha alacakları çok yol olduğunu ifade ederek, “Nwakaeme ve Visca’nın katkı yapmaları çok önemli. Banza katkı yaptı. Daha olacaklarını düşünüyorum. Muhammed Cham yetenekli bir oyuncu, eğer çalışırsa çok değer kazanır. Ancak aksine hareket ederse, ‘piyasada çok yetenekli oyuncular var’ gerçeğini unutmamalı. Sonuçlara endeksliyiz. Kazanırken eleştiri yapmak daha iyi oluyor. Alınganlığı ve kırılganlığı az oluyor. Oyuncularımız kötü değil, sorunla değil. Başarılı olmak için daha çok çalışmaya ihtiyaçları var. Bugün Draguş’u beğendim. Kısa süre olsa da beğendim. Çünkü mücadelesini ve arzusunu gördüm. Benim için önemli. Rakibe baskı yapan bir takım olduğumuzda mutlu olurum ama hiç kimse havaya girmeyecek.” ifadelerini kullandı.

Güneş, Denswil’in yaptığı hatayı da eleştirerek, “Mücadele eden oyuncu böyle hatalar yaparsa nelere neden olacağını görecek ve düzeltecek. Bu gecenin iyi tarafı kazanarak ders alarak gitmemizdi.” şeklinde sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.