G-TQCBD7NNX5
DOLAR 34,2309
EURO 37,3228
ALTIN 2.951,18
BIST 8.841,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Eyüpspor, Gaziantep FK’yı Ağırlıyor!

Eyüpspor, Gaziantep FK’yı Ağırlıyor!
29.09.2024
A+
A-

Eyüpspor, Gaziantep FK’yi Ağırlıyor

Süper Lig’de mücadele eden Eyüpspor, oynadığı 6 maçta elde ettiği 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi ile toplamda 9 puan toplayarak, ligi 7. sırada tamamladı. Bugün, İstanbul’da, konuk ekip Gaziantep FK ile karşı karşıya geliyor.

Gaziantep FK ise 5 maçlık periyotta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi alarak yalnızca 4 puan toplayabildi. Kırmızı-siyahlı takım, bu önemli karşılaşmada düzenlemeler yapmak zorunda, zira kart cezalısı olan Kozlowski ile sakatlıkları devam eden Daubin, Eren Erdoğan, Mustafa Eskihellaç ve Bitok kadroda bulunmuyor.

İlk 11’ler Açıklandı

Eyüpspor’un sahaya çıkacağı ilk 11 şu şekilde: Berke Özer, Dubois, Robin Yalçın, Claro, Caner Erkin, Melih, Midtsjö, Emre Akbaba, Samu Saiz, Ahmet Kutucu ve Mame Thiam.

Gaziantep FK ise şu kadro ile mücadele edecek: Dioudis, Saborit, Bruno Viana, Arda Kızıldağ, Ömürcan, Furkan, Ndiaye, Lungoyi, Sorescu, Maxim ve Okereke.

Mücadeleye genç hakem Arda Kardeşler yönetirken, maçın yayın bilgileri de futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.

Eyüpspor-Gaziantep FK Maçı Hangi Kanalda?

Eyüpspor ile Gaziantep FK arasındaki bu önemli karşılaşma, beIN Sports 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

Ve maç başlamış durumda.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.