DOLAR 34,0669
EURO 37,6386
ALTIN 2.741,16
BIST 9.833,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 27°C
Yağmurlu
İstanbul
27°C
Yağmurlu
Paz 26°C
Pts 29°C
Sal 30°C
Çar 30°C

Hatalar Zinciri

Hatalar Zinciri

Adana Demirspor yeni sezonda iyi oynamıyor. Kadro kalitesi izin vermiyor. Sahası ve seyircisi önünde sahadan yenilgiyle ayrıldı. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nden elenince deplasmanda kazanarak yaralarını sardı ve moral depoladı. Mücadele seviyesi yüksek, keyifli bir maç oldu.

Adana Demirspor sahasında seyircisinin statta olmaması çok acı. Murat Sancak, değerli abim ve başkanım, elinden geleni kulübü için yapıyor. Gövdesini taşın altına koydu. Benim bildiğim Adana seyircisi takımını ve başkanını yalnız bırakmaz. Okan Hoca her maçta değişik on bir sahaya sürüyor. Altın mı arıyor bilmiyorum ama takım istikrarı oluşturmadığı için uçuruma doğru gidiyor. Hoca da eski günlerini mumla arıyor.

Galatasaray, geriden ve orta sahadan çıkışta zorlandı. Adana ise orta alan mücadelesi verdi. Rakibinden korkmadan ataklar gerçekleştirdi. Ev sahibinde genç kardeşim kaleci Deniz’in hatasından kendi kalesinde golü gördü. Pozisyonsuzluktan pozisyon olup Kerem Aktürkoğlu takibi bırakmayıp golü attı. Galatasaray, savunma arkasına attığı toplardan iki gol buldu. Ev sahibinde savunma oyuncularının birbirleriyle uyumu çok kötüydü. Bu da başlarına bela oldu.

Konuk ekibin attığı gollerde üretme yok. Icardi‘nin çok erken sakatlanması takımı için büyük talihsizlik. Ev sahibi kendi sağ tarafını kullanıp tehlike yaratmaya çalıştılar. Kerem ile Barış işbirliği gol getirdi. Keşke bu ikili oyunları hep yapsalar. Konuk ekip pas oyununu çok rahat yaptı. Ev sahibi futbolcular oyunu çözemeden çözüldüler. Mertens, güzel gollerine bu maçta da devam etti. Her maçı ciddiye almak böyle bir şey.

Ev sahibinde yaratıcı oyuncu Yusuf Sarı var. Teknik direktör kulübede tutuyor. Anlaşılır gibi değil. Konuk ekip maçı rolantiye aldı. Maç başlamadan bitmiş belliydi. Abdülkerim, bu formsuz haliyle golünü attı. Ev sahibi ligin seviyesinin çok altında. Bu gidişat hiç iyi değil. Ev sahibi haspel kader penaltı bulmasına rağmen Yusuf Sarı kaçırdı.

Muslera eleştiriliyorsa, vefa bir semt adı. Bu takım için neler yaptı, neler. Anlamak isteyenlere kurtardığı penaltı mesaj olsun. Ev sahibi ön alanda basmaya çalıştı ama netice almakta güçlük çekti. Seyircisi bile sırtını sahaya futbolculara döndü. Tahtanın açılıp takımın sert şekilde silkelenmesi lazım. Galatasaray, vitesi yükseltmeden 5-1 kazandı.

Adana Demirspor kulübü acilen zemini düzeltmesi lazım. Sahada top dans ediyor.

Bu maçta “Hatalar Zinciri” enteresan bir skor ortaya çıkardı.

Kadir Sağlam artık tecrübeli hakem kısmında sayılır. Maçı yönetmek için yönetti. Hatalar yaptı. Oyunu çok durdurdu. İtirazları görmezden gelip, olay yerinden halk deyimiyle topukladı. Artık hakemliğinin sonlarına doğru iyi hakem olmasını temenni ederim. Bırakırken alkışlanmak için. Bizim futbol iklimimizde zor ama olsun. Belki bir gün olur. Puanım 8,7 olsun.

Mottomuz: Sevin Sevilin…

Kardeşlerim, kalın sağlıcakla.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.