DOLAR 33,5470
EURO 36,9352
ALTIN 2.660,47
BIST 9.920,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Açık
İstanbul
33°C
Açık
Çar 31°C
Per 30°C
Cum 30°C
Cts 30°C

Beşiktaş Ustalarıyla Kazandı

Beşiktaş Ustalarıyla Kazandı

Süper Kupa’yı ezeli rakibini 5-0 gibi bir skorla yenerek kazanan Beşiktaş, Lig’in ilk haftasında deplasmanda usta ayaklarıyla kazandı. Sezon başı bazı sıkıntıların olması normal ama, Beşiktaş bu kadro ile iyi oynamadan da kazanabilir. 

Süper Kupa maçında rakibini 5-0 lık skorla sirkülase eden Beşiktaş, lige başlarken usta ayaklarıyla sonuca gitmesini bildi. Önce Rafa Silva, sonra da Paulista takımı galibiyete taşıdı: 2-0 

Sezon başı… 

Eleştirmek için çok erken… 

Ama 

Maç boyunca Beşiktaş’ın ileri uç elemanları Semih, Rashıca ve İnmobile kaleye şut bile atamadı. Sadece Semih’in çok güzel pası asist oldu.

Maç boyunca 6 defa ceza sahasına giren Beşiktaş’a karşı, rakip 20 defa sizin ceza sahanıza girmiş..  

6 defa girdiğiniz ceza sahasından iki gol çıkarabiliyorsanız bu usta ayakların sonuca katkısı olarak değerlendirilmelidir. 

Muleka ve Muçi Mustafa’nın yanında kazanılması gereken oyunculardan…Semih kanada kaymak yerine biraz daha içeri kat etmeli ve ceza sahası içine ve kenarına göre pozisyon almalı. Rahica zaten çizgiye basıyor. Bir de Semih çizgiye basınca orta sahada boşluk oluyor. 

Beşiktaş’ın bu sene neticeyi değiştirecek çok ayakları var. Rafa Silva’yı seyrederken keyif alıyorum.

İnmobile tam bir santrafor. Nerede ne zaman ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor. 

Hoca yeni. Ancak takıma imzasını atmış durumda…Sadece El Musrati ve Fernandes biraz daha katkı vermeli.  

Hocanın takımı savunmaya çektiği zaman Salih yerine Onana’yı tercih etmesini de yadırgadım. Onana’yı kazanmak kadar, üç kulvarda mücadele edecek olan takıma Muçi de lazım, Salih de Lazım, Onana da lazım… Hatta Muleka da lazım… 

Beşiktaş geçen yıldan eksik olan “iyi oynamadan da kazanmak” konusunda ilk virajı geçti. Skoru aldıktan sonra korumak da zor olmadı. 

Bu sezon Beşiktaş’ı seyrederken taraftarla birlikte tüm sporseverler keyif alacak 

Samsunspor ilk maçlar sonunda Lige en hazır takım konumunda… Bir golleri ofsayt diye sayılmadı. Direkten dönen bir top da var. İleri uç adamları biraz daha becerikli olsa skor bu olmazdı.  

Samsunspor gücünü gösterdi. Kendi sahasında çok iyi işler yapabilir. Anadolu takımlarında atan eksiği var. Samsunspor bunu gösterdi.  

Geçen seneden alışık bir düzende geçen seneden daha iyi oyun çıkardı Samsunspor…  

Başkanları şimdiden düşmekten bahsediyor ama ben aynı görüşte değilim.  

Bu takım çok can yakar. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.