DOLAR 32,3792
EURO 34,6801
ALTIN 2.400,83
BIST 10.043,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Beşiktaş Bu Hocayla Devam Etmeli

Beşiktaş Bu Hocayla Devam Etmeli

Sergen Yalçın gittikten sonra Beşiktaş’ın ne yapacağı merak ediliyordu. Kayserispor karşısında iki kez mağlup duruma düşen Beşiktaş maçın sonunda 4-2 galip geldi. Genç hoca yaptığı değişikliklerle mağlup durumdayken maçı kurtardı. Skor mutlu edebilir ama Beşiktaş’ın sorunları devam ediyor. 

Abdurrahman Pala – Sentez

15 gün önce “bu maçın sorumluluğunu almıyorum” dediğinde Sergen Yalçın ile Beşiktaşlı futbolcular arasındaki bağ kopmuştu.

Bu kopuş geçen yıl daha zor şartlarda iki kupa kazanan ve şampiyon olan Beşiktaş’ın Sergen Yalçın ile kazandığı başarıları gölgelemez.

20 bin kişinin huzurunda şaşkın bakışlarla göreve gelen Sergen Yalçın sessiz sedasız gidişiyle tarihteki yerini alacak.

İki defa mağlup duruma düşen Beşiktaş’ın tepki vermesi ve 90 dakikanın sonunda 4 golle maçı kazanması da Sergen Yalçın’ın gidişiyle ilgili güzel bir cevap…

Oyuna sonradan giren Güven’in maça bu kadar etki etmesi de manidar.

Batsuhayi özellikle Güven oyuna girdikten sonra oyununu daha da güzelleştirdi. Resital gibi bir bölüm oldu ondan sonrası… 

Ofsayta düşmedi. 

Gol vuruşları etkili ve karşılanmaz şutlar oldu.

İnsan ister istemez “Doğru kadro başlayan mı bitiren mi?” diye sormadan edemiyor.

Hikmet Karaman bu maçı tekrar tekrar düşünüp oyuncularına bu maçla ilgili öğütler de bulunacaktır. 2-1 galipken maçı tutmayı bilemedi. Beşiktaş’ın genç takım hocasının değişikliklerine tepki veremedi. “Oyuncum yok” gerekçesi Hikmet Hocayı kurtarmaz.

Beşiktaş karşısında başladığı ve golleri bulduğu oyunu maçın sonuna taşıyamadı.

Saha kenarındaki başarısını oyuncularına konsatrasyon konusunda da hissettirmeliydi. Galip durumda iken oyuncuların seyirci ile diyaloğu hoş değil.

Şimdi;

Herkesin merak ettiği “Beşiktaş’ın hocası kim olacak?”

3 yerli iki yabancı seçenek varmış. Bunlardan birisi daha önce Sergen Yalçın gibi Ertuğrul gibi Samet gibi gönderdikleri Rıza Çalımbay.

Sivasspor’da iyi bir kimya yakalayan Rıza Çalımbay’ı yeniden bir maceraya çekmek ne kadar sıkıntılı bir iş ise Şenol Güneş’i de takımın başına getirmek o kadar problem…

Bence Beşiktaş Kayserispor maçına çıktığı genç hoca ile devam etmeli. Başarıyı sadece para ve motivasyon getirmez. Esas ruh lazımdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.