DOLAR 32,9449
EURO 35,7631
ALTIN 2.529,53
BIST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 29°C
Sal 29°C
Çar 29°C

Spor, eğitim ve sanatın bütünleştiği bir kulüp UPS

10.03.2015
A+
A-

UPS Spor ve Kültür Kulübünün Genel Koordinatörü Semra Demirer, amaçlarının Türk sporuna, ahlaklı, centilmen sporcular ve bireyler yetiştirmek olduğunu, söyledi.

Spor, eğitim ve sanatın bütünleştiği bir kulüp UPS, 5000 metrekare alan üzerine kurulu 3500 metrekare kullanım alanı bulunan UPS Spor ve Kültür Kulübü’nün 270 seyirci kapasiteli tribüne sahip salonunda lig düzeyinde basketbol ve voleybol maçları oynanıyor.

Hayırsever İş adamı Haluk Ündeğer’in kurduğu ve İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde  bulunan UPS Spor ve Kültür Kulübü 2003 yılında faaliyetlerine başlamıştır. Adından da anlaşıldığı gibi spor ve kültür faaliyetlerini bir arada yürüten UPS spor ve Kültür kulübü Türkiye’nin bu alanda ki ender kulüplerinden bir tanesidir.

Spor ve kültür faaliyetlerinin yanı sıra eğitime verdiği destekle de Ön plana çıkan Haluk Ündeğer Zeytinburnu ilçesinde bir lise ve ilköğretim okulu da yaptırmıştır.

Uzman eğitmen/antrenörler eşliğinde; spor, kültür ve sanat dallarında eğitim vermektedir.

UPS Spor ve Kültür Kulübü Voleybol, Basketbol, Yüzme, Masa Tenisi, Karate ve branşlarında faaliyetini sürdürmektedir.

UPS spor kulübü voleybol  ve basketbol milli takımlarına oyuncular göndererek Türk sporuna hizmet etmektedir.

UPS spor ve kültür kulübünün genel koordinatörlüğünü İstanbul Üniversitesi BESYO öğretim Görevlisi,TBF Eğitim Kurulu üyesi ve TMOK Fair Play komisyonu üyesi Semra Demirer yapmaktadır.

2004 yılında görev yapmaya başladığı UPS spor kulübünü Türkiye ve İstanbul’un en güzide kulüplerinden biri haline getiren Demirer ,kulübün bulunduğu Zeytinburnu ilçesi kent konseyi yürütme kurulunda da görev yaparak Zeytinburnu ilçesi için faydalı çalışmalar yapmaya devam etmektedir.

Demirer,’’UPS Spor ve Kültür kulübü olarak amaçlarının Türk sporuna,Türk toplumuna ahlaklı,karakterli,terbiyeli,centilmen sporcular ve bireyler yetiştirmek olduğunu, söyledi.

Voleybol ve basketbol branşlarında A takım ve altyapı liglerinde mücadele eden bu güzide kulübümüz TVF (Türkiye voleybol federasyonu)bayanlar voleybol 3.ligi’nde, erkek basketbol A takımı ise TBF (Türkiye basketbol federasyonu) EBBL (Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi) mücadele etmektedir.Her iki branşta da genç oyunculardan kurulu bir kadro yapısı ile de onları yetiştirmek adına yatırım yapmaktadır.

Altyapıda ise voleybol, basketbol branşlarında minik, küçük yıldız ve genç kategorilerinde liglerde yer almaktadır.

UPS spor ve kültür kulübü 2014-2015 sezonun da kendi yüzme   havuzunu açarak ilerleyen zamanlarda Yüzme branşında da sporcular yetiştirerek yarışmalara katılmayı hedefliyor.

Ayrıca UPS spor kulübü, Haluk Ündeğer İlkokulu spor kulübünü de bünyesinde bulundurmaktadır.

UPS Spor ve Kültür Kulübü bünyesinde uzman bir eğitimci kadrosunda bulunduruyor.

Voleybol  :   Nurşan Güllü,Eldin Rüstemi

Basketbol :  Seyit Ahmet Sözen,Mustafa Büyükbayrak,Can Alyüz,Ömer Faruk Yüz

Yüzme :         Emir Kuzu,Aytekin Mindan ,Meliha Avcı

 Masa Tenisi : Nurullah Ünsalver

Dans-Bale  : Hakan Korkmaz,Özgür Yazıcı

Müzik  : Serkan Özcan

Tiyatro : Volkan Özsu,Arzu Ürün

Haber: Muzaffer Batumlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.