DOLAR 32,3522
EURO 34,5666
ALTIN 2.382,59
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C

Beşiktaş rahat kazandı  

Beşiktaş rahat kazandı   

Beşiktaş BAY geçtiği haftanın ardından Denizlispor’u 3-0 yendi. 13 dakikalık bölümde farklı skoru yakalayan Beşiktaş, ikinci yarıda oyunu biraz rolentiye aldı. Denizli açık oynadı ama sonuca etki edemedi.

Sergen Yalçın’ın motivasyonu ve çizdiği senaryolarla Beşiktaş BAY haftasının ardından Yukatel Denizlispor ile evinde karşılaştı. Her iki takımın da açık oynadığı maçta ilk pozisyonu Denizlispor yakaladı ama sonuca gidemedi.

Maçın kaderini 13 dakikalık bölüm belirledi.

Bu arada defanstan çıkarılmaya çalışılan bir topu erken hamle yaparak yakalayan Ların golü yapmakta zorlanmadı.

Abubakar’ın golü ise “defansta birine çarpar kaleye girer” mantığıyla vurulan sert şutu Abubakar ceza sahası içinde yakaladı ve döndü vurdu. 2-0

Bir dakika sonra  yine bir hızlı akında Adem topu filelere yollayınca Beşiktaş için maç ta bitmiş oldu.

İlk yarı 3-0 lık skorla bitti. İkinci yarıda zaman zaman saman alevi gibi parlayan Beşiktaş rakibe pozisyon vermedi.

Herkes Ersin Destanoğlu’nun başarısını konuşuyor.

Ama

Bence Beşiktaş rakibi kendi sahasına sokmayarak Ersin’i büyüttü.

Beşiktaş Denizlispor maçında kalecileri değiştirseniz Beşiktaş çok farklı bir skor elde ederdi.

JosefDe Souza ile oyunu oynamak büyük konfor. Orta sahada  Beşiktaş’ı büyük ölçüde rahatlatıyor. Bir de yanında Atiba gibi bir savaşan oyuncu olunca  Beşiktaş maçı orta sahada alıyor. Rakip Josef’i geçebilirse önünde ikinci duvar Atıba’yı buluyor. Ondan da kurtulsa rakip bu defa Velingtonile mücadele etmek zorunda kalıyor. Velington sıkıştığında da  sağ ve sol bekler yardıma geliyor.

Özetle;

Beşiktaş makine gibi tıkır tıkır işleyen bir takım haline dönüştü.

Lajiç biraz daha çalışacak, Rosier ve N’sakala akınlara destek verirse Beşiktaş tutulmaz. Şu 13 gol atan iki tane forveti var.

Gökhan Töre ise bir türlü eski günlerine dönemedi.

Kale boş iken bile topu kaleye gönderemedi. Gökhan Töre daha çok çalışmaz, gelişme göstermezse Sergen’in sabrını da zorlar. O da onu asil kadronun dışına atar.

Yukatel Denizlispor Beşiktaş karşısında açık oynadı. İlk pozisyonu da buldu. Ne var ki Rodallega eski günlerinde değil. Çok rahat atabileceği 3 golü Beşiktaş karşısında atamadı.

Sagalçok değerli bir futbolcu. Çok da güçlü iyi akıyor ve iyi ortalıyor. Aranan tek şey onları kale direklerinin arasından geçirerek bir santrafor…

Rodallega bakalım ne zaman dönecek

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.