DOLAR 33,0927
EURO 36,0856
ALTIN 2.597,26
BIST 11.121,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 34°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
34°C
Parçalı Bulutlu
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

Milliler olimpiyatlara hazırlanıyor

Milliler olimpiyatlara hazırlanıyor
26.03.2017
A+
A-

 

Badminton Milli Takımımız Endonezya’da olimpiyat hazırlık kampı çalışmalarına başladı.

Badminton Federasyonu 2020 Tokyo Olimpiyatları Hazırlık sürecine başladı. Badminton Federasyonu, Tek Erkekler kategorisinde kota beklentisi olan 6 erkek sporcuyu 21 Mart – 15 Nisan 2017 tarihleri arasında Endonezya’nın Bandung şehrine Milli Takım Hazırlık Kampına gönderdi.

Milli Sporcularımızdan Emre Lale, Sinan Zorlu, Muhammed Ali Kurt, Murat Şen, Okan Gültekin ve Haktan Doğan kampta çalışmalarını sürdürecek. Aynı zamanda Milli Takım Antrenörü Murad Sönmez de kampta yerini aldı. Kamp, Endonezya’nın Milli Takım Sporcularının da bulunduğu Mutiara Spor Kulübü’nde gerçekleşiyor. Milli Badmintoncularımız günde çift antrenmanla çalışmalarına devam edecek ve hazırlık kampından sonra Olimpiyat Kota Puan turnuvalarına gidecek.

Badminton Federasyonu’ndan yapılan açıklamada şöyle denildi; “Badmintonda kota sistemi, Dünya sıralamasına puan veren müsabakalarda puan toplamak üzere dayalıdır. 2016 Rio Olimpiyatlarından sonra ara vermeksizin bu müsabakalara sporcu göndermeye devam ediyoruz. Bu nedenle bir sporcunun asgari olarak yılda 20 müsabakaya gitmesi gerekiyor. Bizlere kaynakları seferber eden başta Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’a, Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan’a ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, daha fazla başarı ve ülkemizin güzel insanlarına daha fazla hizmet için desteklerinin artarak devam etmesini diliyorum.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.