DOLAR 33,6015
EURO 37,0497
ALTIN 2.638,43
BIST 9.830,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Per 29°C
Cum 29°C
Cts 30°C
Paz 30°C

66.NBA All-Star formaları görücüye çıktı

66.NBA All-Star formaları görücüye çıktı
30.01.2017
A+
A-

New Orleans’ta gerçekleştirilecek 66. NBA All-Star maçı için Adidas’ın hazırladığı özel formalar NBA severlerin beğenisine sunuldu.

  19 Şubat’ta New Orleans’ta gerçekleştirilecek 66. NBA All-Star formaları görücüye çıktı. Adidas’ın özel olarak tasarladığı formalarda; Batı Konferansını karbon rengi kırmızı, Doğu Konferansını ise granit-mavi tonları temsil ediyor. Formalar maçın gerçekleşeceği New Orleans’ta sergilenen Fransız esintilerinden ilham alınarak tasarlandı.

Batı Konferansı formalarının tasarımında omuz kısmında ve şortun uç kısımlarında granit rengi blok alan kullanılırken, altın rengi vurgular da yapıldı. Doğu Konferansı formalarının tasarımında ise karbon kırmızıya sade beyaz ayrıntılar eşlik ediyor. Formaların arka üst kısımlarında NBA’in logosu ile oyuncuların isimleri yer alıyor.

Tüm NBA All-Star Koleksiyonu’nda yer alan gri renkli, ısınma ceketlerinin üzerinde başarı amblemleri bulunuyor. Bu amblemler; her oyuncunun oynadığı NBA All-Star maçlarının sayısını belirtmek ve KIA NBA En Değerli Oyuncu ödülü gibi NBA tarihinde önemli ödüllere sahip başarılı isimleri onurlandırmak adına tasarlandı.

NBA All-Star formaları, yetişkin ve genç T-shirtleri, yetişkin eşofman üstleri ve şapkaları gibi diğer NBA All-Star kıyafetleri Şubat ayından itibaren NBAStore.com ve New York’taki Fifth Avenue’de bulunan NBA Store’da satışa sunulacak.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.