DOLAR 33,0646
EURO 36,0436
ALTIN 2.613,58
BIST 11.139,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
33°C
Parçalı Bulutlu
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

Türk Futbolu Teröre Karşı Tek Ses Tek Yürek!

Türk Futbolu Teröre Karşı Tek Ses Tek Yürek!
22.12.2016
A+
A-

 

Süper Lig’in yıldızları bu kez şehit ve gazilerimiz sahaya çıkacak. Türkiye teröre karşı tribünde ve TRT 1 ekranı başında tek ses tek yürek olacak.

Spor Toto Süper Lig takımlarında forma giyen yerli ve yabancı oyuncular ile teknik direktörlerinin katılacağı gecede tribünler kırmızı beyaz, yürekler bir olacak. Kırmızıyla beyazın dalgalanacağı gecede Samuel Eto’o, Wesley Sneijder, Joseph De Souza, Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Oğuzhan Özyakup, Mehmet Topal, Olcay Şahan, Tolga Zengin ve pek çok ünlü futbolcu ve aralarında Şenol Güneş, Aykut Kocaman, Abdullah Avcı, Hikmet Karaman, Mustafa Reşit Akçay ve Jan Olde Riekerink’in de olduğu teknik direktörler geceye destek verecek.

“Devlet Millet El Ele” sloganıyla düzenlenen şehit aileleriyle dayanışma organizasyonuna Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

22 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00’da Vodafone Arena’da oynanacak ‘Şehitlere Saygı Maçı’nın tüm geliri şehit ailelerine bağışlanacak.

30 dakikalık iki devre halinde oynanacak karşılaşmada Dünyaca ünlü futbolcular şehit çocukları ile birlikte sahaya çıkacak. Karşılaşmayı FİFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Türk Futbolunu bir araya getirecek dev organizasyon, 22 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında tüm Türkiye’yi buluşturacak.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.