DOLAR 33,0539
EURO 36,0405
ALTIN 2.614,65
BIST 11.139,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
33°C
Parçalı Bulutlu
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

Modern erkek için yepyeni koleksiyon!

Modern erkek için yepyeni koleksiyon!
12.05.2016
A+
A-

 

Amway’in yenilenen erkek bakım serisi HYMM, modern erkek için akıllı, pürüzsüz ve sade çözümler sunuyor. 5 yeni ürününü tüketiciyle buluşturan Amway, enerjik ve çekici özelliğiyle erkeklerin hayatını kolaylaştıracak.

Dünyanın en büyük doğrudan satış şirketi Amway, HYMM Erkek Bakım Serisini yeniledi. Yeni tıraş jeli, tıraş losyonu, tıraş bıçakları, deodorantı ve ikisi bir arada şampuanıyla erkeklerin hayatını kolaylaştıracak yeni seri, modern erkeğin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya aday. Yenilenen formülleriyle bakımlı erkeğin yeni adresi olacak HYMM, hem gündelik yaşamda hem de spor gibi yüksek aktivite gerektiren durumlarda, kolay ve etkili çözümler sunuyor.

ÖZEL İÇERİK

Günlük yüz ve vücut bakım serisinden oluşan HYMM koleksiyonu, doğadan aldığı ilhamla, aloe vera, bergamot, limon, elma, sedir, yosun, rezene, papatya gibi bitkilerin bulunduğu özel içeriklerle zenginleştirildi. Özenle seçilen formüllerle oluşturulan ürünler, yıpranmış cilt ve saçlar, tıraş sonrası yangı gibi erkeklerin çok sık karşılaştığı sorunlara yoğun nem formülüyle çare buluyor.

Türkiye Erkek Milli Voleybol Takımı oyuncuları Emre Batur ve Cüneyt Dağcı’nın da katılımıyla HYMM’in yeni ürünlerinin tanıtıldığı toplantıda gazetecilerle bir araya gelenAmway Avrupa Dış İlişkiler Kıdemli Bölge Müdürü Candan Çorbacıoğlu, 100’ün üzerinde ülkede faaliyet gösterdiklerini anımsatarak, Amway’in kurulduğu günden bu yana sektöründe bilimsel araştırmaların öncüsü olduğunu dile getirdi. Tüm dünyada bulunan 75 Ar-Ge laboratuvarıyla müşterilerine en kaliteli ürünü sunduklarını anlatan Çorbacıoğlu, “Bütün ürünlerimizde olduğu gibi HYMM’in yeni serisinde de en yüksek kalite standartlarını yakalamak için ürünler testlerden geçirildi ve sonuçlar bağımsız kuruluşlar tarafından denetlendi. Kozmetik ve kişisel bakımda dünyanın ilk üç şirketinden biri olarak, yenilikçi ve çevreye dost ürünlerimizle, yeniden karşınızdayız. Yeni koleksiyonumuz, yenilenen formülleriyle, bakımlı görünmek isteyen; kendisini güvende ve rahat hissetmek isteyen erkeklerin günlük tüm ihtiyaçlarını karşılayacak” diye konuştu.

ŞEFFAF JELLE SAKALA ŞEKİL VERMEK KOLAYLAŞIYOR

Tanıtımın ardından milli voleybolcular Emre Batur ve Cüneyt Dağcı, gazetecilerle yeni

HYMM serisi ürünleriyle ilgili deneyimlerini paylaştı. Erkeklerin tarzını yansıtması açısından sakalın önemine dikkat çeken Batur, “Yeni saydam tıraş jeliyle kestiğim yeri görebiliyorum. Bu da sakala şekil vermemi kolaylaştırıyor. Tıraş losyonu ise cildimi ferahlatıyor. Tahriş ve kuruluğu yok ediyor” dedi. Hayatlarının en önemli bölümünü sporun oluşturduğunu dile getiren Dağcı ise şunları söyledi: “Hymm deodorant, gün boyu etkisiyle spor yaparken bile rahat hissetmemi sağlıyor. Saç ve vücut şampuanının tek bir kutuda yer alması, taşıma açısından oldukça pratik. Yeni kokusu ise çok güzel ve hafif; duş sırasında naneyle yıkanmış hissi veriyor. Bu da spor sonrası serinlemeyi sağlıyor.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.