G-TQCBD7NNX5
Dolar $39,862
Euro 46,9765
Altın 4.274,95
BİST 10.275,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
29°C
Parçalı Bulutlu
Cts 31°C
Paz 32°C
Pts 33°C
Sal 33°C

Türkiye Gençler Judo Şampiyonası’na 45 ilden 574 sporcu katıldı

Türkiye Gençler Judo Şampiyonası’na  45 ilden 574 sporcu katıldı
21 Mart 2012 23:59
A+
A-

9Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nda düzenlen Türkiye Gençler Judo Şampiyonası’na , 45 ilden 361’i erkek toplam 574 sporcu katıldı.
Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, yaptığı açıklamada, şampiyonanın oldukça verimli geçtiğini, şampiyonaya katılımdan memnun olduklarını söyledi.
2016 ve 2020 olimpiyatlarının çekirdek kadrolarının burada dereceye giren sporculardan oluşacağını belirten Uysal, ”Bayanlarda ve erkeklerde, bazı sıkletlerde çok iyi durumda, ümit veren sporcularımız var. Bazı sporcularımızda da eksiklikler gördük ama önümüzde 4 yılımız var ve onların eksiklerini de kamplarla gidermeyi düşünüyoruz” dedi.
İlk üçe giren sporcuların doğrudan milli takıma alınacağını da ifade eden Uysal, ”Milli takıma gitmeye hak kazanan sporcularımız yıl boyunca kamplarda olacak. Turnuvalara katılarak olimpiyatlara hazır hale gelecekler. Onları zorlu bir süreç bekliyor” diye konuştu.

Site Yöneticisi
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.