DOLAR 32,3485
EURO 34,7878
ALTIN 2.397,12
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

2017 Triatlon  zirvesi Foça’da yapıldı

2017 Triatlon  zirvesi Foça’da yapıldı
14.11.2017
A+
A-

 

Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından düzenlenen “2017 Triatlon Zirvesi” 11-12 Kasım 2017 tarihlerinde İzmir’in Foça ilçesinde gerçekleşti. Zirveye; Ülkenin değişik kentlerinden Federasyon Yönetimi, Kulüp Yöneticileri, Antrenörler, Hakemler, Sporcular ve sporcu aileleri katıldı.

 11-12 Kasım 2017 tarihlerinde Foça’da yapılan Triatlon Zirvesinin ev sahipliğini Federasyon Başkanı İsa Tamer Çelik yaptı. Zirvede önceki yarışma sezonlarında tartışmaya konu olan yönerge maddeleri, çözüm önerileri, hakem, antrenör, sporcu ve aile eğitim proglamaları ve önümüzdeki dönemde ne şekilde ilerleyeceği, olimpiyat projeleri, AB Projesi, mali sunum, 2018 Buenos Aires Gençlik Olimpiyatları kota yarışması için milli takım seçimi gibi konular ele alınarak değerlendirildi. Zirve açılış konuşmasını Başkan İsa Tamer Çelik yaptı. Başkan, tüm katılımcılara “Hoşgeldiniz” diyerek 2017 yarışma takviminde yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür etti. Zirve konuşmasını son bölümde akış çerçevesinde yapacağını belirtti. Eğitim Kurulu Başkanı Aydoğan Ulaş 2017 yılı yarışmalarında ortaya çıkan anlaşmazlıkların çözümüne yönelik yönerge değişiklikleri hakkında sunum yaptı. Prof. Dr. Bahtiyar Özçaldıran İzmirde açılacak olan 2. kademe antrenör kursu, bu dönemde açılabilecek, antrenör, hakem, sporcu, aile kurs ve seminerleri ile ilgili planlamayı anlattı. Prof. Dr. Özçaldıran Federasyon tarafından Bakanlığa sunulan ve 2017-2018-2019-2020 dönemlerini kapsayan ve hedef olarak 2018 Buenos Aires Gençlik Olimpiyatları ve 2020 Tokya Olimpiyatlarını kapsayan proje hakkında sunum yaptı. Basın Kurulu Başkanı Erdoğan Dur Bakanlığa sundukları 400 bin Euro bütçeli AB projesi, 2017 yarışları ve 2018 yarışma taslak programının sunumunu yaptı. Asbaşkan Ahmet Refik Aydın mali sunum gerçekleştirdi. Katılımcılar kürsüde söz alarak triatlon sporunun gelişimi adına önerilerini sundular. Kurucu Başkan Halil Kılıçoğlu’nun da bir konuşma yaptığı zirvenin ana konuşmasını Başkan İsa Tamer Çelik gerçekleştirdi. Başkan Çelik konuşmasına 2017 yılının genel değerlendirmesi ile başladı. Zirve gündemi ile ilgili görüşlerini açıkladı. Tüm triatlon camiasını kucakladıklarını ifade ederek, hedeflerin ancak işbirliği halinde gerçekleşeceğini ve herkesin katkı vermesi gerektiğini söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.