DOLAR 32,2649
EURO 34,8047
ALTIN 2.441,80
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 18°C

2014 Önemli Atılımlar Yapacağımız Yıl Olacak

06.01.2014
A+
A-

Galatasaray Kulübü Başkanı Aysal, 2013 yılında Galatasaray’a yakışır başarılar elde ettiklerini, 2014’ün, en önemli atılımları yapacakları bir yıl olacağını söyledi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, sarı-kırmızılı kulübün aylık resmi yayın organı Galatasaray Dergisi’nin Ocak 2014 sayısındaki yazısında, başkan olarak 3. yılbaşını geçirdiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı.

“2014, Galatasaray’ın geleceğini bugünden inşa etmemiz bakımından en önemli atılımları yapacağımız yıl olacak. Yeni yılda stratejik önceliğimizi bir yandan başta futbol, basketbol, voleybol ve yüzme olmak üzere tesislerimizi yenilemeye, diğer yandan geleceğin şampiyon takımlarını kurmaya ve sporcularını yetiştirecek altyapıları inşa etmeye verdik. Futbol altyapımızda Türkiye’deki organizasyonumuz baştan sona yenilerken Avrupa ve özellikle Almanya’dan altyapıda işbirliği konusunda gelen önemli teklifleri sonuçlandırma aşamasındayız. Bu konuda attığımız somut adımlar ve üzerinde çalıştığımız 5 yıllık plan ve yol haritamız yılın ilk aylarında camiamızla paylaşacağımız en büyük ve en önemli projemizdir. Burada hedefimiz sadece kendimiz için şampiyon oyuncular yetiştirmekle sınırlı değil, bunun çok ötesinde elit sporcu ithal eden bir ülkenin elit sporcu ihraç eden kurumu olmak. Bunu başarabilecek vizyona da, potansiyele de sahibiz.”

Aysal ayrıca, 2014 yılında bir diğer önceliklerinin camia içindeki kırgınlıkları unutturacak bir dostluk ortamının yeniden yaratılması olduğunu belirtti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.