Cumhurbaşkanlığı Kupası Finali Heyecanla Bekleniyor!

Yarın Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan 38’inci Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı öncesinde, hem Fenerbahçe Basketbol Takımı hem de Beşiktaş Basketbol Takımı’nın başantrenörleri ve takım kaptanları bir araya geldi. Toplantıya, Fenerbahçe’nin başantrenörü Sarunas Jasikevicius, Beşiktaş’ın başantrenörü Dusan Alimpijevic ve kaptanlar Melih Mahmutoğlu ile Yiğit Arslan katıldı.
Fenerbahçe Beko’nun başantrenörü Sarunas Jasikevicius, maç öncesinde yaptığı açıklamada, zorlu bir karşılaşma beklediklerini belirtti. Jasikevicius, “Rakibimizin güçlülüğünün farkındayız. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız” diyerek takımının hedefini vurguladı.
Beşiktaş GAİN’in başantrenörü Dusan Alimpijevic ise karşılaşmanın önemine değindi. Alimpijevic, “İki takımı finale kaldığı için kutluyorum. Bu sene Fenerbahçe ile 3. kez finaldeyiz. Finale kalmak bizim için bir başarı. Tek maçla bir kupa almak çok zor ve önemli” ifadelerini kullandı. Ayrıca Fenerbahçe’yi Avrupa Ligi’ndeki başarılarından dolayı tebrik etti.

Fenerbahçe kaptanı Melih Mahmutoğlu, bu maçın iki takım için de büyük bir fırsat olduğunu belirtti. Mahmutoğlu, “Rakibimizi geçen seneden tanıyoruz. İki takım da kupayı almak istiyor. Beşiktaş’a ve ligdeki tüm takımlara başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Beşiktaş kaptanı Yiğit Arslan ise, “Basketbol milli takımını tebrik ediyorum. Önemli bir takıma karşı güzel bir final mücadelesi olacak. İnşallah bu sene kupa almak istiyoruz. Fenerbahçe’ye de başarılar diliyorum. Tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz” diyerek beklentilerini dile getirdi.






