G-TQCBD7NNX5
DOLAR 34,2271
EURO 37,2249
ALTIN 2.994,53
BIST 8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Çok Bulutlu
İstanbul
16°C
Çok Bulutlu
Pts 18°C
Sal 20°C
Çar 19°C
Per 18°C

Trabzonspor, 169 Gündür Yenilmezlik Serisini Sürdürüyor!

Trabzonspor, 169 Gündür Yenilmezlik Serisini Sürdürüyor!
20.10.2024
A+
A-

Trabzonspor Ligde Yenilmezlik Serisini Sürdürüyor

Trendyol Süper Lig’de RAMS Başakşehir’i 1-0 mağlup eden Trabzonspor, ligdeki yenilmezlik serisini devam ettirdi. Bu sezon beraberlik serisi de yaşayan bordo-mavililer, 8 maçta 12 puan elde etti. Karadeniz temsilcisi, en son geçen sezonun 4 Mayıs tarihinde Samsunspor’a deplasmanda 3-1 mağlup olmuştu ve o günden bu yana 169 gündür ligde yenilgi yüzü görmedi.

Geçen sezon, 35. haftadaki Samsunspor karşılaşmasının ardından çıktığı 3 maçı da galibiyetle noktalamıştı. Bu sezon ise 8 hafta sonunda 2 galibiyet ve 6 beraberlik aldı. Böylece, son döneminde 11 lig maçında 5 galibiyet ve 6 beraberlikle yenilgi yaşamadan başarılı bir performans sergiledi.

İç Sahada 191 Gündür Kaybetmiyor

Trabzonspor, Papara Park’ta 191 gündür mağlubiyet yaşamıyor. En son geçen sezon 12 Nisan’da Sivasspor’a 1-0 kaybeden ekip, o karşılaşmadan sonra iç sahada oynadığı 7 maçta 5 galibiyet ve 2 beraberlik alarak başarılı bir grafik çizdi.

Yenilgisiz Güneş Dönemi

Ligin üçüncü haftasında göreve gelen teknik direktör Şenol Güneş’in liderliğinde Trabzonspor, rakiplerine hiç 3 puan vermedi. Şenol Güneş yönetimindeki bordo-mavililer, ligde çıktığı 6 maçta 2 galibiyet ve 4 beraberlik alarak toplamda 10 puan kazandı.

İç Sahada Golcü Performansı

Trabzonspor, ligde 8 maç sonunda attığı 8 golün 7’sini iç sahada kaydetti. Bordo-mavililer, sahasında Beşiktaş ve RAMS Başakşehir karşılaşmalarında birer, Bellona Kayserispor maçında 2 ve TÜMOSAN Konyaspor maçında ise 3 gol atma başarısı gösterdi. Deplasmandaki tek golünü ise Atakaş Hatayspor karşısında buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.