G-TQCBD7NNX5
DOLAR 34,2229
EURO 37,3106
ALTIN 2.943,04
BIST 8.818,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Galatasaray-Roma Maçı: Detaylar ve Ücretsiz Bilet!

Galatasaray-Roma Maçı: Detaylar ve Ücretsiz Bilet!
16.10.2024
A+
A-

Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde Yangın Var: Galatasaray, Roma’yı Ağırlıyor!

Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmayı başaran ilk takım olarak dikkat çeken Galatasaray Petrol Ofisi, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. maçında Roma’yı konuk edecek. İlk maçında Lyon’a 3-0 mağlup olan Galatasaray, taraftarının desteğiyle bu karşılaşmada ilk galibiyetini elde etmeyi hedefliyor. Sarı Kırmızılı ekip, Roma maçının akabinde İstanbul’da Wolfsburg ile mücadele edecek.

Galatasaray-Roma Kadın Futbol Maçı Detayları

Galatasaray ile Roma arasındaki karşılaşma 17 Ekim Perşembe günü Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda gerçekleştirilecek ve maç saat 19.45’te başlayacak. Maç, Galatasaray’ın resmi YouTube kanalı üzerinden canlı yayınlanacak; ayrıca karşılaşmanın detaylı takibi haberimizde yer alacak.

Ücretsiz Bilet Alımı İmkanı

Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. haftasında Roma ile karşılaşacak bu maç için biletlerini satışa çıkardı. Her bir kişi için limitli sayıda, iki adet ücretsiz bilet temin edilebiliyor ve Passolig zorunluluğu bulunmuyor. Ücretsiz bilet almak için detaylara göz atabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.