G-TQCBD7NNX5
DOLAR 34,2309
EURO 37,3228
ALTIN 2.951,18
BIST 8.841,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Avusturya Norveç’i 5-1 ile bozguna uğrattı!

Avusturya Norveç’i 5-1 ile bozguna uğrattı!
14.10.2024
A+
A-

Avusturya, Norveç’i Farklı Geçti

UEFA Uluslar B Ligi Grup 3’te oynanan kritik mücadelede Avusturya, ev sahipliğini yaptığı karşılaşmada Norveç ile karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip, maçın ikinci yarısında etkili bir performans sergileyerek rakibini 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

Avusturya’nın gollerini, 8. dakikada ve penaltıdan 49. dakikada Marko Arnautoviç, 58. dakikada Philipp Lienhart, 62. dakikada Stefan Posch ve 71. dakikada Michael Gregoritsch kaydetti. Norveç’in tek golü ise 39. dakikada Alexander Sörloth’tan geldi.

Avusturya, grup aşamasındaki ilk ve tek yenilgisini Norveç’e karşı deplasmanda 2-1’lik skorla almıştı. Bu galibiyetle birlikte Avusturya, 3 maç sonunda 7 puana ulaşarak önemli bir avantaj sağlamış oldu. Norveç ise grubun ilk yenilgisini yaşarken, 3 maç sonunda 7 puanda kalmış durumda.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.