G-TQCBD7NNX5
DOLAR 34,2309
EURO 37,3228
ALTIN 2.951,18
BIST 8.841,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Galatasaray’dan Rekorlarla Dolu Müjde!

Galatasaray’dan Rekorlarla Dolu Müjde!
09.10.2024
A+
A-

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’ten Önemli Mesajlar

Galatasaray’ın, Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta yer alan Özhan Canaydın Konferans Salonu’nda düzenlenen Divan toplantısında önemli açıklamalar yapıldı. Toplantıda Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, ikinci başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yer aldı.

Toplantıda spor branşlarındaki başarıları dile getiren Özbek, "Sayın Divan Başkanım ve değerli heyeti, değerli divan kurulu üyeleri, saygıdeğer hanımefendiler ve beyefendiler, hepinize saygılarımı ve selamlarımı gönderiyorum. Bugün Ekim ayı Divan toplantısında bir aradayız. Geçtiğimiz hafta sonu kulübümüzün 119. kuruluş yıl dönümünü kutladık. Kurucumuz Ali Sami Yen ve arkadaşlarının belirlediği hedef doğrultusunda Galatasaray’ı daha iyi günlere taşımak için çalışmaya devam ediyoruz." şeklinde konuştu.

Dursun Özbek, 2023-2024 sezonunda 2,026 sporcu ile toplam 94 kupa ve 424 madalya kazandıklarını belirterek, “Bu büyük başarıda pay sahibi olan sporcu kardeşlerimize, hocalarına, kulüp personeline ve yöneticilere teşekkür ediyorum. Ayrıca, amatör branşlarımızda destek veren Galatasaraylılara da bir teşekkür gönderiyorum." dedi.

Yüzme branşındaki başarılarına da değinen Özbek, "Yüzücü kardeşlerimiz, 13 Türkiye rekoru kırdı. Yeni kurduğumuz Otizm Yüzme şubemizde de yarışmalarda madalyalar kazanarak başarı geleneğini sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.

Yelken branşında genç sporcuların önemli başarılar elde ettiğini vurgulayan Özbek, "Ecem Güzel, Paris Olimpiyatları’nda ülkemizi temsil ederek bizlere gurur yaşattı." dedi. Sutopu branşında ise erkek takımının namağlup şampiyonluk kazanarak tarihi bir başarı elde ettiğini belirtti.

Kürek, atletizm, judo, e-spor, briç, satranç ve voleybol branşlarındaki başarıların altını çizen Dursun Özbek, "Kadın voleybol takımımız Balkan şampiyonluğunu kazandı. Erkek basketbol takımımız geçen sezonu çeyrek finalde tamamladı." şeklinde ifade etti.

Futbolda ise kadın futbol takımının UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’ne katılma başarısının büyük bir adım olduğunu söyleyen Özbek, "Erkek futbol takımımız da son iki sezonu şampiyon olarak tamamladı ve bu sezon Avrupa’da özlediğimiz başarıya ulaşmayı hedefliyoruz." açıklamasında bulundu.

Özbek, Galatasaray’ın mücadele ettiği her branşta en iyisini yapmak için çalıştığını belirterek, "Sizin desteğinizle daha büyük başarıların yakında olacağına inanıyorum. Cumartesi günü yapılacak olan Mali Genel Kurulumuza tüm üyelerimizin katılımını rica ediyorum." dedi.

Toplantı, Galatasaray camiasında önemli bir birliktelik ve destek çağrısıyla son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.