G-TQCBD7NNX5
DOLAR 34,2309
EURO 37,3228
ALTIN 2.951,18
BIST 8.841,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Galatasaray, Buruk ile Alanyaspor’a Geçit Vermedi!

Galatasaray, Buruk ile Alanyaspor’a Geçit Vermedi!
07.10.2024
A+
A-

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’tan RFS Maçına Tek Değişiklik

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, RFS ile oynanan maçta kadroda yalnızca bir değişiklik yaptı. Daha önceki karşılaşmada yer almadığı için cezalı olan Fernando Muslera, kaleyi devralırken, Rigas Skola maçındaki ilk 11’den yalnızca Günay yerini değiştirmiş oldu. Genç teknik adam, maç öncesi yaptığı açıklamada, “Sakatlıklarımız var, iyileşenler var. Sallai antrenmana çıktı. 11’e başlayacak durumda değildi ama kadroya aldık en azından. Osimhen’i yetiştiremedik, riske etmek istemedik. Bir sonraki maça bizimle başlayacak. Milli takım arasına kazanarak girersek iyi olacak. İstekliyiz, konsantreyiz. İstediklerimizi sahada yapıp kazanmak istiyoruz. İyi oyunculara sahibiz. Maçın başı, devamı ve sonunu iyi oynamalıyız. Son iki maçtaki hatalarımızı yapmayarak kazanmak istiyoruz” dedi. 90 dakikanın sonunda Buruk, istediği sonuçla sahadan ayrıldı.

Ziyech İyileşmesine Rağmen Yok

Öte yandan, dün akşamki maçta Hakim Ziyech, sakatlığının geçmesine rağmen kadroda yer almadı. Sezonun başında takıma katılan Victor Osimhen de takımda yer almadı.

Buruk, Tekke’yi Yenmeyi Başardı

Okan Buruk ile meslektaşı Fatih Tekke daha önce dört kez karşı karşıya gelmişti. Buruk, Süper Lig kariyerinde puan kaybetmediği teknik direktörler arasında en fazla karşılaştığı isim olan Tekke’ye karşı bir kez daha galip geldi.

Icardi, Elinden Geleni Yaptı

Galatasaray’ın Süper Lig’de Alanyaspor’a attığı son 14 golün yarısında Mauro Icardi’nin katkısı var. Icardi, bu süreçte Akdeniz takımının kalesine dört kez gol atarken, üç de asist yaptı. Alanyaspor, Arjantinli forvet için ligde en fazla gol katkısı sağladığı rakip durumundaydı. Tecrübeli forvet, bu karşılaşmada da hücuma önemli katkılar sağladı.

Alanyaspor’dan 6 Maçta Galibiyet Yok

Eylül 2021’de Galatasaray’ı deplasmanda mağlup eden Alanyaspor, o günden bu yana Sarı-Kırmızılı ekibe karşı galibiyet elde edemedi. Son üç karşılaşmada dörder gol yiyen Akdeniz takımı, dün akşamki maçın ardından bu seriyi altıya çıkardı ve son altı maçta iki beraberlik ve dört mağlubiyet aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.