G-TQCBD7NNX5
DOLAR 34,2309
EURO 37,3228
ALTIN 2.951,18
BIST 8.841,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Beşiktaş’la Immobile’den Talihsiz Penaltı!

Beşiktaş’la Immobile’den Talihsiz Penaltı!
04.10.2024
A+
A-

Beşiktaş, Eintracht Frankfurt’a Yenildi: Ciro Immobile Penaltı Atışını Başarısız Geçti

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nin ikinci haftasında sahasında Eintracht Frankfurt ile karşılaştı. İlk haftada Ajax’a karşı 4-0’lık ağır bir yenilgi alan Siyah-Beyazlı ekip, Alman temsilcisi karşısında da istediği performansı sergileyemedi ve mücadeleyi 3-1’lik skorla kaybetti.

Frankfurt’tan Hızlı Goller

Eintracht Frankfurt, ilk yarıda skoru açarak üstünlüğü elde etti. 19. dakikada Omar Marmoush’un penaltıdan attığı golle öne geçen konuk ekip, 22. dakikada Dina Ebimbe ile farkı ikiye çıkardı.

Beşiktaş’ın Fırsatı Kaçırması

Frankfurt’un iki farklı üstünlüğü yakaladığı sırada Beşiktaş, 27. dakikada kazanılan penaltı ile farkı azaltma fırsatı buldu. Ancak Ciro Immobile, penaltı atışında Frankurt’un genç kalecisi Kaua Santos’a takılarak bu fırsatı değerlendiremedi.

Immobile İçin Tarihi An

Beşiktaş formasıyla bu sezon çıktığı 10 resmi maçta toplam 10 gol atan Ciro Immobile, 11. karşılaşmasında da 11. golüne çok yaklaşsa da penaltı vuruşunu gole çeviremedi. İtalyan forvet, Avrupa kupalarındaki kariyerinde daha önce kullandığı 8 penaltıda da gol atmıştı, ancak bu maçta penaltı vuruşunu değerlendiremeyerek kariyerindeki ilk penaltı kaçırma deneyimini yaşamış oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.