G-TQCBD7NNX5
DOLAR 34,2309
EURO 37,3228
ALTIN 2.951,18
BIST 8.841,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Beşiktaş’ta Frankfurt Mücadelesi Bekleniyor!

Beşiktaş’ta Frankfurt Mücadelesi Bekleniyor!
03.10.2024
A+
A-

Beşiktaş – Eintracht Frankfurt Maçına Dair Tüm Detaylar ve Gelişmeler

03 Ekim 2024 – Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nin ikinci haftasında Alman ekibi Eintracht Frankfurt ile karşılaşacak. Maç, Tüpraş Stadı’nda saat 22.00’de başlayacak ve TRT 1’den şifresiz olarak yayınlanacak.

Beşiktaş’tan Maç Günü Paylaşımı

Beşiktaş, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "🦅 𝐓𝐡𝐞 𝐋𝐨𝐫𝐝 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞 𝐁𝐨𝐬𝐩𝐨𝐫𝐮𝐬 will be waiting for you tonight." ifadelerine yer verdi.

Metro Seferleri

Metro İstanbul, "Beşiktaş-Frankfurt maçı seferleri" ile ilgili bir duyuru yaptı.

Ciro Immobile’nin Form Durumu

Beşiktaş’ın yıldız santrforu Ciro Immobile, bu sezonda 10 maçta 10 gol kaydetti. Son maçında Kayserispor’a karşı 2 gol atan Immobile, Frankfurt karşısında da gollerine devam etmeyi umuyor.

Almanya Ekipleriyle Geçmiş Karşılaşmalar

Beşiktaş, Alman takımlarıyla bugüne kadar 14. kez karşılaşıyor. Daha önceki 13 mücadelede 2 galibiyet elde eden Beşiktaş, 10 kez mağlup oldu ve 1 karşılaşmayı berabere tamamladı.

Avrupa Arenasında 246. Randevu

Bu maç, Beşiktaş’ın Avrupa kupalarında oynayacağı 246. karşılaşma olacak. Şu ana kadar 245 maçta 92 galibiyet elde eden Beşiktaş,47 beraberlik ve 104 yenilgi yaşadı.

Can Uzun Karşıtı Rolü

Eintracht Frankfurt’un Türk futbolcu Can Uzun, Avrupa kupalarında Türk takımlarıyla oynadığı 7 maçta 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı.

Frankfurt’un Form Durumu

Bu sezon 7 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alan Frankfurt, Bundesliga’da da 5 maçın 4’ünde galip geldi.

Beşiktaş’ın Durumu

Beşiktaş, bu sezon oynadığı 10 maçta yalnızca bir kez mağlup oldu. Siyah-beyazlı ekip, 10 maçta 7 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

Muhtemel 11’ler

Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Felix, Masuaku, Rashica, Ndour, Gedson, Rafa Silva, Mario, Immobile
Eintracht Frankfurt: Santos, Theate, Koch, Amenda, Kristensen, Melo, Chaibi, Dina, Marmoush, Matanovic, Larsson

Al Musrati Maçta Olmayacak

Sakatlığı devam eden Beşiktaşlı futbolcu Moatasem Al Musrati, bu akşamki maça çıkamayacak.

Beşiktaş, Eintracht Frankfurt karşısında galibiyet alarak taraftarını mutlu etmeye çalışacak. İki takım, Avrupa kupalarında ilk kez karşı karşıya gelecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.