G-TQCBD7NNX5
DOLAR 34,2309
EURO 37,3228
ALTIN 2.951,18
BIST 8.841,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Beşiktaş, Frankfurt’u Yenmek İçin Sahada!

Beşiktaş, Frankfurt’u Yenmek İçin Sahada!
02.10.2024
A+
A-

Beşiktaş, Avrupa Ligi’nde Frankfurt’la karşı karşıya gelecek

UEFA Avrupa Ligi’nin ikinci haftasında Beşiktaş, yarın Tüpraş Stadyumu’nda Eintracht Frankfurt ile mücadele edecek. Avrupa Ligi’ndeki ilk karşılaşmasında Ajax’a 4-0 mağlup olan Beşiktaş’ın teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst ile savunma oyuncusu Felix Uduokhai, bu önemli maç öncesinde dikkat çeken açıklamalarda bulundular.

Van Bronckhorst’un Açıklamaları

Hollandalı teknik direktör, takımının ev sahibi olarak kazanmak zorunda olduklarını vurguladı. "Avrupa Ligi’nde ikinci maçımızı evimizde oynayacağız. Geçen haftada sonra yine reaksiyon vermeliyiz. Turnuva oynuyoruz ve kazanmamız lazım. İç sahada bunu yapmak daha kolay. Alman takımları organize ve iyi mantaliteye sahip. Eintracht Frankfurt, Bundesliga’da ikinci sırada, Avrupa’da da iddialılar. İyi bir takımla oynayacağız. En iyisini yapmak için sahaya çıkacağız" dedi.

Süper Lig’de Hakem Kararlarına Dikkat

Süper Lig’deki maçlar hakkında konuşan Van Bronckhorst, "Ligde çok maç oynadık, bir beraberliğimiz var. Diğer maçları kazandık. Kendi oyunumuza odaklanmamız gerekiyor. Hakem ve VAR kararları veriyor. Bazen bu kararlara katılmıyoruz. Ancak kararı onlar veriyor. Saygı göstermemiz lazım" şeklinde konuştu.

Fikstürle İlgili Sorular

Fikstüre dair gözlemlerini paylaşan Van Bronckhorst, "Fikstüre bakınca fark ettiğim konulardan bir tanesi buydu. 8 maç zaten zorken, Avrupa dönüşü 7 deplasman maçı nasıl denk geldi bilmiyorum. Birisi mi yapıyor fikstürü yoksa algoritma mı ayarlıyor bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Kadrodaki Sürprizler

Bunun yanı sıra, kadro hakkında da bazı sürprizlerin olabileceğini dile getiren teknik direktör, "Ajax maçı sonrası Eintracht Frankfurt’u yenmemiz gerekiyor. Yarın için 11 sürpriz var (Gülerek). Belki sizin için, belki benim için sürpriz olabilir" dedi. Oyuncularının durumuna dair de bilgi veren Van Bronckhorst, "Onur Bulut, Arthur Masuaku ve Jonas Svensson kadroya dönüyor" şeklinde konuştu.

Gedson ve Performans Tercihleri

Gedson Fernandes’in hazır olacağını belirten Van Bronckhorst, "Gedson Fernandes kadroda olacak. Fiziksel olarak sıkıntısı yok" dedi. Performans kriterlerine göre seçimler yaptığını vurgulayan teknik adam, "Salih Uçan bu takımda çok oynadı. Geçen sezon çok önemli bir futbolcuydu. Bu sene yeni bir takımla başladık. Performansa göre tercihler yapıyorum" ifadelerini kullandı.

Final Deneyimi ve Takımın Varlığı

Eski final deneyimini de hatırlatan Van Bronckhorst, "Eintracht Frankfurt ile daha önce finalde karşılaştık. Bazen kazanırsınız, bazen kaybedersiniz. Neyse ki kaybettiğimden daha çok final kazandım. Şu anda Beşiktaş’ın teknik direktörüyüm" açıklamalarında bulundu.

Son olarak, kadro derinliğine güvenini dile getiren Van Bronckhorst, "Kadrodan çok memnunum. Herkes çok çalışıyor. Süre almayan oyuncular bile çok çalışıyor" dedi.

Semih Kılıçsoy Hakkında

Semih Kılıçsoy için de övgü dolu sözler sarf eden Van Bronckhorst, "Semih, Türkiye’nin sahip olduğu en büyük yeteneklerden birisi. Gelişim göstermesi gerekiyor. Umarım oynamaya başladığında iyi performans verir" dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.