G-TQCBD7NNX5
DOLAR 34,2309
EURO 37,3228
ALTIN 2.951,18
BIST 8.841,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Van Bronckhorst’tan Yedeklere Sert Uyarı!

Van Bronckhorst’tan Yedeklere Sert Uyarı!
30.09.2024
A+
A-

Beşiktaş’ta Van Bronckhorst’un Hedefleri ve Yönetimle İletişimi Öne Çıkıyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, sezona Süper Kupa zaferiyle başlangıç yaparken, ligdeki ilk puan kaybını Trabzonspor karşısında yaşadı. Üç kulvardaki başarısıyla dikkat çeken Van Bronckhorst, yedek oyuncuların performansını yetersiz bulduğunu ifade etti.

Her Oyuncunun Hazır Olması Gerekiyor

Van Bronckhorst, özellikle Salih Uçan, Mustafa Erhan Hekimoğlu, Onur Bulut ve Ernest Muçi’den daha fazla fiziksel ve mental katkı beklediğini dile getirdi. Yardımcı antrenörü Van Gastel’in bu oyuncularla özel olarak ilgilenmesini isteyen teknik direktör, sezonun uzun olduğunu ve her oyuncunun hazır olması gerektiğini vurguladı.

Geçen Sezonun Olumsuz İstatistiklerini Tersine Çevirdi

Van Bronckhorst, Beşiktaş’ın bu sezonki performansını geliştirdi. Geçen sezonun ilk beş maçında yaşanan olumsuz sonuçları tersine çeviren siyah-beyazlı ekip, bu sezonun başlangıcında dört maçta üç galibiyet ve bir beraberlik elde ederek önemli bir çıkış yakaladı.

Yönetimden Destek ve Uyarı Geldi

Yönetim, Van Bronckhorst’a hem destek mesajı gönderdi hem de bazı oyuncu tercihlerinde daha dikkatli olmasını hatırlattı. Takımın genel performansındaki gelişim ise takdirle karşılandı. Yönetim, teknik direktörün başarı hedeflerine odaklanmasını beklerken, kulüp görevli temsilcileri, genç teknik adamla gelişmeleri yakından takip ediyor. Ayrıca, devre arasında yapılacak iki takviye için söz verildi. Beşiktaş’ın, Ocak ayında kanat ve bek hattına birer transfer yapması planlanıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.