G-TQCBD7NNX5
DOLAR 34,2309
EURO 37,3228
ALTIN 2.951,18
BIST 8.841,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Hentbol Federasyonu’nda Yeni Dönem: Mesut Çebi

Hentbol Federasyonu’nda Yeni Dönem: Mesut Çebi
29.09.2024
A+
A-

Kurul toplantısında başkanlık için mevcut yönetici Uğur Kılıç ile Mesut Çebi ve Erhan Aras arasında kıyasıya bir mücadele gerçekleşti.

Toplantının divan başkanlığını Abdullah Albunar üstlenirken, yönetim ve denetim kurulu raporları onaylanarak 2025-26 yılları için öngörülen bütçeler kabul edildi.

Toplantıya katılan 238 delegeden 220’si oy kullanma işlemi gerçekleştirdi. Seçim sonuçlarına göre, 112 oy alarak federasyonun yeni başkanı olan Mesut Çebi, mevcut başkan Uğur Kılıç’ın 48, Erhan Aras’ın ise 59 oy aldığını belirtirken, 1 oyun geçersiz sayıldığı kaydedildi.

Çebi, başkanlık görevine getirilmesinin ardından yaptığı teşekkür konuşmasında, hentbolda top toplamış ve su taşımış birisi olarak bu unvanı elde etmenin büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti.

Kulüpler arasında ayrım yapmayacaklarını ve ulaşılabilir bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini dile getiren Çebi, “İlk görevimiz yarından itibaren Türk hentbolunu uluslararası düzeyde tanıtmak için çalışmak olacak. Bu hedefe birlikte ulaşacağız.” şeklinde konuştu.

Mesut Çebi’nin yönetim kurulu listesinde ise Ali Ceylan, Altuğ Taşdemir, Can Aksoy, Deniz Kızılırmak, Doğancan Erol, Enis Ulusoy, Kenan Gökmen, Mustafa Turan, Sinan Başer ve Yiğit Şenocak’ın yer aldığı belirtildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.