G-TQCBD7NNX5
DOLAR 34,2122
EURO 37,2873
ALTIN 2.946,96
BIST 8.826,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Galatasaray, PAOK’u Ağırlıyor: Avrupa Ligi Heyecanı!

Galatasaray, PAOK’u Ağırlıyor: Avrupa Ligi Heyecanı!
25.09.2024
A+
A-

Galatasaray – PAOK Avrupa Ligi Maçıyla İlgili Tüm Detaylar

Bugün, Galatasaray UEFA Avrupa Ligi ilk haftasında Yunan ekibi PAOK ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde, Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, PAOK yöneticilerini Galatasaray Adası’nda düzenlenen bir yemekte ağırladı. Yenilen yemeklerin ardından, Metin Öztürk katılan PAOK yetkililerine ve UEFA delegesine günün anısına hediyeler sundu.

Maç saatine kısa bir süre kala Galatasaray, başlangıç kadrosunu açıkladı. Teknik Direktör Okan Buruk, önceki derbi kadrosunu koruyarak, kalede Günay, savunmada Kaan, Davinson, Abdülkerim ve Jakobs; orta alanda Torreira, Sara, Mertens; ileri uçta ise Yunus, Barış Alper ve Osimhen’e yer verdi. PAOK’un ilk onbiri ise Kotarski, Camara, Konstantelias, Chalov, Taison, Zivkovic, Colley, Kedziora, Jonny, Baba ve Ozdoev’den oluştu.

Maçın başlangıcıyla birlikte, sahada yoğun bir çekişme yaşandı. İlk dakikalarda Galatasaray’ın yaptığı ataklarda, oyuncuların etkili şutları kaleci Kotarski tarafından engellendi. Ayrıca, PAOK’un etkili çıktığı bir atakta Günay, tehlikeli bir vuruşu önledi.

Futbolseverler, maçın detaylarını takip edebilmek için canlı yayın bilgilerini merak ediyor. Galatasaray – PAOK maçı, bugün saat 22:00’de Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilecek ve TRT 1 üzerinden şifresiz olarak yayınlanacak.

Maçtaki hakemlik görevini ise İspanyol hakem Alejandro Hernandez üstlenecek. Yardımcı hakemler Jose Naranjo ve Diego Sanchez Rojo, maçın 4. hakemi ise Jose Luis Munuera olacak. VAR hakemi olarak Carlos del Cerro Grande görev yapacak.

Galatasaray için bu maç, Avrupa serüveninin devamı açısından büyük bir önem taşıyor. Cimbom, önceki turda İsviçre temsilcisi Young Boys’a karşı aldığı sonuçların ardından Avrupa Ligi’nde mücadele etme şansı elde etmişti. PAOK ise, bu yıl Avrupa’nın en üst seviyesinde mücadele etme arzusuyla geliyor.

Maç öncesinde, bazı oyuncular kadroda yer almayacak. Kaleci Fernando Muslera, aldığı ceza nedeniyle oyuna çıkamayacakken, sakatlıkları bulunan Hakim Ziyech ve Roland Sallai da müsabakada yer almayacak.

Tüm gözlerin çevrildiği bu karşılaşma, iki takım arasındaki rekabetin yanı sıra, Avrupa’daki başarıların devamı açısından hayati bir öneme sahip.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.