G-TQCBD7NNX5
DOLAR 34,2122
EURO 37,2873
ALTIN 2.946,96
BIST 8.826,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Galatasaray, PAOK ile Avrupa’da İlk Sınavını Veriyor

Galatasaray, PAOK ile Avrupa’da İlk Sınavını Veriyor
23.09.2024
A+
A-

UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden Galatasaray, grup aşamasındaki ilk karşılaşmasında Yunan temsilcisi PAOK ile karşı karşıya gelecek. UEFA’nın yaptığı açıklamaya göre bu önemli maçı İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek.

Hernandez’in yardımcı hakemlik görevini ise Jose Naranjo ve Diego Sanchez Rojo üstlenecek. Jose Luis Munuera 4. hakem olarak bulunurken, Guillermo Cuadra VAR hakemi olarak görev alacak.

Hernandez, daha önce Galatasaray’ın iki maçında düdük çalmıştı. Bu maçlardan ilki 21 Temmuz 2021’de Hollanda’da PSV Eindhoven ile oynanan ve ev sahibi ekibin 5-1 galip geldiği karşılaşmaydı.

Geçtiğimiz sezon Avrupa Ligi’nde Galatasaray’ın sahasında Sparta Prag’ı 3-2 yendiği maçta da görev almıştı. Bu karşılaşmada Galatasaray’dan Nelsson ve Çek ekibinden Rynes kırmızı kart görmüştü.

Galatasaray-PAOK maçı ne zaman?

Galatasaray, 25 Eylül Çarşamba günü PAOK’u Rams Park’ta ağırlayacak. Mücadele saat 22.00’de başlayacak.

Sarı-kırmızılı ekip, grup aşamasındaki diğer maçlarında Rigas, Elfsborg, Tottenham, AZ Alkmaar, Malmö, Dinamo Kiev ve Ajax ile mücadele edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.