DOLAR 33,5436
EURO 36,9168
ALTIN 2.662,18
BIST 9.920,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Açık
İstanbul
33°C
Açık
Çar 31°C
Per 30°C
Cum 30°C
Cts 30°C

Oyun Yok, Gol var!…

Oyun Yok, Gol var!…

Sezonun ilk maçında Fenerbahçe sahasında dolu tribünler önünde Adanademirspor karşısında maça hızlı başlasa da pozisyon üretme noktasında oldukça zorlandı.

Rakip Adanademirspor sahaya katı defans anlayışı ile çıkmış, tamamen maçı yarı sahasında oynayan Demirsporlu oyuncular futbol oynamadığı gibi oynatmayı da engellediler diyebiliriz.

Aslında maalesef kadro olarak zayıf olan takımların sezon genelinde baş vuracakları yöntemde diyebilirsiniz taktikte diyebilirsiniz. Kapanan savunma ve kaptığı toplarla kontratağa çıkmak işte başvurulan taktiksel çözüm. Makas açılıyor güçlü ve güçsüz olarak.

Koca ilk yarıda tek pozisyona giren Fenerbahçe Dzeko’nun ayağından golü buluyor… İşte ilk yarının özeti..!

İkinci devre yine futbol adına bir şeyler yapmak isteyen Fenerbahçe fakat sadece defans ve sert futbolu tercih eden rakip takım..!

Şimdi soruyorum ne kadar futbol oynayabilirsiniz?

Cevap çok net; şu olmalı;  oynayamam..!

Kanatlar kapalı orta göbek kapalı yani kısacası futbol oynamak adına elverişli saha var ancak futbolun zevki yok mantalite anlamında..

Maalesef güç dengeleri arasındaki fark uçurum olursa bu tip maçları daha çok izleriz..

Gerçekleri söylememiz gerekirse Fenerbahçe hazır değil takımda henüz bir uyum yok kenarda ise Jose Mourinho oyuncu değişikliklerinde geç kalıyor. Aksayan bölgeler özelinde oyuncu değişikliğine gitmiyor. Bu takımın bence ritmini etkiliyor. Yeni transferlerden maksimum beğendiğimi söylemeliyim.

Oldukça hareketli bire birde kolay adam eksiltebiliyor, oldukça faydalı diğer transfer En Nesyri’nin henüz hazır olmadığını gördük maçın son dakikalarında girdiği iki net pozisyondan yararlanamazken bizlere de hazır olmadığını göstermiş oldu.

Kadro oldukça iyi ve kaliteli, kısa zamanda düzeleceğini düşünüyorum, ligin ilk maçları her zaman zor geçer bu gecede böyle oldu.

Sonuç olarak kötüyken de kazanabiliyorsanız o zaman ortada mücadele gücünüz ve hırsınız vardır bu da çok değerlidir…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.