DOLAR 33,0895
EURO 36,1093
ALTIN 2.598,54
BIST 11.122,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Açık
İstanbul
33°C
Açık
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

Galatasaray’ın Büyükleri Duruma El Koysun

Galatasaray’ın Büyükleri Duruma El Koysun

Galatasaray’da çöküş devam ediyor. Herkesin yenebileceğini söylediğim ve yazdığım Galatasaray’ı Kasımpaşa da kendi evinde yendi. 3-1’lik skor Burak Elmas yönetiminin herhalde “Biz ne yapıyoruz?” diye düşünmesi gerekir. Hey, Galatasaray’ın büyükleri! Galatasaray’daki kötü gidişe el koyun.

Abdurrahman Pala – Sentez

Türkiye Süper Ligi’nde bu sezon Fatih Terim ile 20 maça çıktı Galatasaray…

Bu maçların tamamında Galatasaray hakemler tarafından lime lime doğrandı.

Halil Umut Meler Fenerbahçe maçında maçı Galatasaray’dan alıp Fenerbahçe’ye verdi.

Daha birçok maçta hakem hataları ve hakem tercihleri, verilen ve verilmeyen kararlar hep Galatasaray’ın aleyhine oluştu.

Yönetim, Fatih Terim’i gönderirken kendilerine “Fatih Terim’i gönderirseniz duruma bakarız” denilmediyse Burak Elmas yönetimi yanlış üstüne yanlış yapmıştır.

Federasyon ile diyalogda Fatih Terim-Yönetim ilişkisinde iler tutar yanları yoktur.

Burak Elmas’ın aday olması ve Fatih Terim ile çalışacağını açıklayan adaylardan biri olmasına rağmen Fatih Terim odasına kapanıp evinden nazı geçen kongre üyelerini aradığını, onlara hatırını koyduğunu bilmeyen yok.

Bunu bilen Burak Elmas yönetimi Fatih Terimin hatırını nasıl çiğnediyse 3 yıllık projenin koordinatörünü bir dakikada gönderiverdi. 

Hiç şık olmayan bir tarzda Fatih Terim’e karşı çok büyük saygısızlık olan gönderimden sonra da Hakemlerin Galatasaray’a karşı tavrı değişmedi.

Tugay Kaan Numanoğlu Kasımpaşa maçında da tercihlerini rakip takım lehine kullandı. Birçok pozisyonda düşen Galatasaraylı futbolculara faul bile çalmadı.

Tartışılan pozisyonda yerdeki Kasımpaşalı futbolcu yerde ama eliyle topun yönünü değiştiriyor. Hakem yalandan VAR’ı dinledi ve devam dedi.

Bu pozisyon Galatasaray’dan başkasına penaltı olarak çalınırdı.

Kasımpaşa’nın üçüncü golünde bir değil (biri sonra kendisinini saha dışına atıyor) iki Kasımpaşalı futbolcu İsmail Çipe’nin yanında.

Ama;

Nedense herkese göre ofsayt olan bu pozisyon Kaan Numanoğlu’na göre değil. 

Galatasaray’ın defoları devam ediyor. Üstelik bu maça Van Anhold ve Alpaslan’la orta sahayı kurmuş Domenec…  O orta saha Cicaldau’yu da verimsiz kıldı.

Koskoca Galatasaray sadece Kerem’in kişisel becerisiyle yapacağı işlere bakamaz.

Cicaldau ve Morutan yıldız adayı olarak ülkemize geldiler. 

Gerçekten yıldız futbolcu olmaya adaydılar. 

Bize gelince gelişeceği yerde daha da gerilediler. Geldikleri günkü oyuncuların yerinde yeller esiyor. 

Sezon başında Alanya’ya verilen Emre Akbaba orada neler yapıyor? Her Galatasaraylı seyrediyordur umarım… 

Galatasaray’ın en zayıf olduğu orta sahadan adam gönderiyorsunuz. Transfer yanlışları kadar kadro mühendisliği de eksik Galatasaray’da…

Bundan sonra fatura artık Burak Elmas ve yönetimine çıkar. Bu gelişmeler onları da götürür. Zaten genel sekreteri ve başkan yardımcısının istifa ettiği yönetim kurulunda her şey Işıtan Gün ile Burak Elmas’a kalmış.

O Işıtan Gün dün geldiği yönetimde 10 yıldır Galatasaray’a bir çok başarı kazandıran “Muslera’yı göndereceğiz” diyebiliyor.

Hey Galatasaray’ın derin devleti. Belli mahfilleri. Galatasaray’ın büyükleri Galatasaray’daki kötü gidişe el koyun!

YORUMLAR

  1. FUAT dedi ki:

    Yazınız için teşekkürler. Bu bilgiler ışığında nice insanlar bilgilenmiş olacaktır.