DOLAR 32,3818
EURO 34,5922
ALTIN 2.391,37
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Vodafone TV’de  derbi heyecanı  

Vodafone TV’de  derbi heyecanı   
07.11.2020
A+
A-

Sadece Vodafone TV’de yayınlanan ve 6 haftayı geride bırakan Avusturya Futbol Ligi Tipico Bundesliga’da bu hafta sonu derbi heyecanı yaşanacak.

Vodafone’un dijital TV servisi Vodafone TV, futbolsever izleyicilerine bu hafta sonu derbi heyecanı yaşatacak. Avusturya Futbol Ligi Tipico Bundesliga takımlarından Rapid Wien ve Red Bull Salzburg’un 8 Kasım Pazar günü oynayacağı derbi sadece Vodafone TV’den izlenebilecek.

Ligde 6 hafta geride kalırken, Red Bull Salzburg 6 maçını da kazanarak 18 puanla namağlup liderliğini sürdürüyor. Şu ana kadar 5 galibiyeti bulunan Rapid Wien ise 16 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Milli futbolcu Yusuf Demir’in takımı Rapid Wien’in lider Red Bull Salzburg’a karşı oynayacağı derbiyi Vodafone TV kullanıcıları hiçbir ek ücret ödemeden izleyebilecek. 

Vodafone TV’de bu hafta sonu yayınlanacak Avusturya Futbol Ligi maçları şöyle: 

7 Kasım Cumartesi

19:00 -Spusu SKN Polten – WSG Swarovski Tirol 

8 Kasım Pazar

19:00 -Rapid Wien – Red Bull Salzburg

Binlerce seç-izle içerik

Vodafone TV, kullanıcılarına, 24 saate kadar geri alma özelliği ile 90’ı aşkın TV kanalını ve çoğunluğu film, dizi, belgesel ve çizgi filmden oluşan 6 binin üzerinde seç-izle içeriği akıllı telefonlarından, tabletlerinden, web’den ve Smart TV üzerinden izleme imkânı sunuyor. Google Play ve App Store online mağazalarından da erişilebilen Vodafone TV uygulaması, bugüne kadar 5 milyondan fazla indirildi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.