DOLAR 32,5840
EURO 34,7984
ALTIN 2.410,31
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 20°C

Cavendish’in mutluluğu

Cavendish’in mutluluğu

Tam 1159 gün sonra katıldığı bir yarışta etap kazanan İngiliz Mark Cavendish, pedal bastığı 56.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nda büyük bir mutluluk yaşıyor. 35 yaşındaki İngiliz pedal, dünkü etap birinciliğinden sonra kendisine güvenen Deceunnick Quick Step’in patronu Patrick Lefevere’ye teşekkür etti.

Haber: Cem Çetin

Lefevere’e özel teşekkür

Bana bu fırsatı tanıyan Quick Step takımına, Levere’e teşekkür ediyorum” diyen Cavendish, etap sonrası görüşlerini açıklarken, “Pek çok kişi benim artık böyle bir başarı yaşamayacağımı düşünüyordu. Ancak Lefevere bana inandı, ona ne kadar teşekkür etsem azdır” ifadesini kullandı.

Yarışın son metreyle ilgili olarak Cavendish,Yarış öncesi kendimi iyi hissediyordum. Ve sprint performansıma da güveniyordum. Son metrelerde Greipel ile aynı gruptaydım. Erken atağa kalkan Philipsen, bir anda önümüze geçti. Ancak onu yakalayacak güce sahiptim. Ancak sprintim beni de şaşırttı” dedi.

Cavendish double peşinde

Bugün koşulacak etapla ilgili olarak Cavendish dolaylı olarak, “Geçmişte bir etap kazandıktan sonra ertesi günkü etabı da kazanıyordum” diyerek rakiplerine önemli bir mesaj gönderdi. Bakalım bugünkü Beyşehir-Alanya etabında da  Cavendish bir kere daha bitiş çizgisini ilk sırada geçecek mi ?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.