DOLAR 34,1753
EURO 38,2048
ALTIN 2.933,08
BIST 9.829,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Az Bulutlu
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cts 27°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 23°C

Fenerbahçe Kazanacak, Ajax İle Beşiktaş Dikkat!

Fenerbahçe Kazanacak, Ajax İle Beşiktaş Dikkat!
26.09.2024
A+
A-

Fenerbahçe – U.S Gilloise: Maç Sonucu 1

Fenerbahçe ile U.S Gilloise arasındaki karşılaşmaya dair Misli platformunda yapılan değerlendirmelere göre, "Şampiyon Oran" bülteninde yer alan ve "Canlı Sohbet" seçeneği sunulan bu mücadelenin kuponuna ekleyen üyelerin %62’si, Fenerbahçe’nin galip geleceğine inanıyor.

Misli Yorumcusu Sabri Ugan, Fenerbahçe’nin bu maçı kazanacağı yönünde bir tahminde bulunurken, "Bu karşılaşma, Fenerbahçe’nin derbi yenilgisinin ardından bir reaksiyon göstereceği bir müsabaka olacak. Fenerbahçe’nin kazanma ihtimali oldukça yüksek. Union Saint-Gilloise, Belçika liginin alt sıralarında yer almasına rağmen defansif olarak oldukça disiplinli bir ekip. Fenerbahçe’nin golü erken bulabilmesi, maçın temposunu artırabilir. Ancak, golün gecikmesi, başka bir senaryoyu da beraberinde getirebilir" dedi.

Ajax – Beşiktaş: Maç Sonucu 1

Misli’de yer alan "Şampiyon Oran" bülteninde Ajax ile Beşiktaş arasındaki müsabakayı kuponuna ekleyen üyelerin %22’si, Ajax’ın galip geleceğini öngörüyor.

Misli Yorumcusu Kerim Can Özdal, "Bu maç, teknik direktörler açısından ilginç bir mücadele olacak. Ajax Teknik Direktörü daha önce Beşiktaş’a karşı 5 karşılaşma oynadı ve 1 galibiyet alabildi. Beşiktaş’ın hocası ise Ajax’a karşı 12 maçta sadece 2 galibiyet elde etti. İki taraf da rakip sahada daha etkili olabilmek için önlem almalı. İlk yarıda 2 gol çıkma ihtimali düşük görünüyor" şeklinde yorumda bulundu.

Eintracht Frankfurt – Viktoria Plzen: Maç Sonucu 1

Misli’deki "Şampiyon Oran" bülteninde Eintracht Frankfurt ile Viktoria Plzen mücadelesini kuponuna ekleyenlerin %50’si, ev sahibi ekibin galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yorumcusu Halil İbrahim Ağış, "Eintracht Frankfurt, UEFA Avrupa Ligi’ni kazanarak büyük bir başarıya imza atmış bir ekip. Bu sezon güzel bir başlangıç yaparak yüksek bir ofansif performans sergiledi. Bu iç saha mücadelesinde taraftarlarından da büyük destek alacaklar. Viktoria Plzen’in ise lige iyi başladığı söylenebilir, ancak son derbi maçında aldığı mağlubiyet moral bozukluğu yarattı. Her iki takımın da baskılı bir oyun sergileyerek, ilk yarıda 1.5 gol barajını aşacağını düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Misli’den Yeni Üyelere Özel Kampanya!

Misli’ye yeni üye olanlar, 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanma fırsatına sahip. Mobil uygulama üzerinden Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında puan kazanın. "Şampiyon Oranlar" ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maç heyecanını daha da artırın!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.