DOLAR 32,3613
EURO 34,9886
ALTIN 2.311,25
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

2021 Briç Yaz Kampı Ağustos’ta Başlıyor

2021 Briç Yaz Kampı Ağustos’ta Başlıyor

TBF 16 Yaş Altı Briç Yaz Kampı 1-7 Ağustos 2021 tarihleri arasında Anemurion Hotel Bozyazı/Mersin‘de gerçekleşecek.

16 Yaş Altı Briç Yaz Kampı’nın amacı; ilkokul ve ortaokul yaş grubundaki çocuklara briç sporunu tanıtma ve sevdirme, daha önce briç bilenlerin briçlerini geliştirmelerini sağlamak. Bunların yanı sıra da yüzme, tenis, basketbol, futbol, voleybol gibi sporlarla birlikte eğlenceli bir hafta geçirmeleri.

Kampta eğitimlerde briç oyun kartları, konuşma kutuları gibi oyun araçları kullanılmayacak olup tüm briç aktiviteleri tablet veya laptop bilgisayar gibi elektronik araçlarla dijital ortamda gerçekleştirilecektir. Pandemi koşullarından dolayı otelin sağlayacağı sağlık tedbirlerinin yanı sıra kampta eğitimlerin ve etkinliklerin yapılacağı kapalı ortamlarda ekstra önlemler alınacaktır.

 

6 gece tam pansiyon konaklamalı kamp ücretleri:

2 Kişilik Odada Konaklayanlar için Kişi Başı Kamp Ücreti: 1700 TL

3 Kişilik Odada Konaklayanlar için Kişi Başı Kamp Ücreti: 1400 TL

 

Aynı fiyat koşullarıyla ebeveynlerde çocuklarıyla birlikte kampa katılabileceklerdir. Aşağıdaki Kayıt linkiyle kaydolduktan sonra 10 Temmuz 2021 tarihine kadar toplam konaklama ücretinin her katılımcı ya da aile için en az 500 TL’si aşağıda yer alan hesap numarasına “Ad-Soyad ve Kamp Ücreti” notu ile yatırılacaktır. Kampın geriye kalan ücreti otele girişte ödenebilecektir.

Kampa Ön Kayıt Yaptırmak İçin;

http://clubs.vugraph.com/tbricfed/registration.php?event=225

Kampa Kayıt Olanları Görmek İçin;

http://clubs.vugraph.com/tbricfed/registrationlist.php?event=225

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.