DOLAR 32,3212
EURO 35,0652
ALTIN 2.306,86
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

2019 Gazi Koşusu tarihi belli oldu!  

2019 Gazi Koşusu tarihi belli oldu!   
11.06.2019
A+
A-

Her sene büyük ilgiyle beklenen Gazi Koşusu, bu yıl da binlerce yarış severin katılımıyla 30 Haziran Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda gerçekleştirilecek.

En prestijli spor organizasyonlarından biri olan ve bu yıl 93.sü düzenlenecek Gazi Koşusu’nun tarihi Cumhuriyet döneminin başlarına kadar uzanıyor. 1970 yılından bu yana, Türk yarışçılığının derbisi olarak bilinen bu önemli yarışı kazanan safkanın sahibine Atatürk’ün at üzerindeki som gümüşten heykeli takdim ediliyor.

1927 yılından günümüze kadar aralıksız gerçekleştirilen tek spor müsabakası olan Gazi Koşusu, kamuoyu tarafından yakından takip edilen önemli bir etkinlik olarak yerini korurken, bu yıl İstanbul Veliefendi Hipodromu yine birbirinden önemli safkanlar ile zarif kadınların şıklık yarışına ev sahipliği yapacak.

Her yıl olduğu gibi en güzel kıyafetler ve dünya genelinde yarış kültürünün bir parçası olarak kabul edilen birbirinden şık şapkalar güne festival havası katacak ve hipodromda parlayan yıldızlar sadece atlar olmayacak…

Gazi Koşusu birincisine ödül verildiği gibi, geleneksel olarak şıklık ve zarafet yarışının birincisi de bu özel günde ödülüne kavuşacak.

Türkiye’nin en prestijli yarışı olan Gazi Koşusu gününde, her kesimden katılacak misafirler Veliefendi Hipodromu’nda yine unutulmaz anlar yaşayacak.

Türkiye Jokey Kulübü Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Aylin Sevim; ‘’Atların kupa, kadınların şıklık yarışına girdiği Gazi Koşusu organizasyonunun hazırlıklarına aylar öncesinden başladık. Misafirlerimizin doyasıya eğleneceği, doğa ile iç içe hipodromumuzda keyifli vakit geçirecekleri kaçırılmayacak bir etkinlik planladık. Gazi Koşusu coşkusunun adına yakışır bir şekilde yarış severler ile festival coşkusu tadında yaşanması ve hafızalarda unutulmaz anılar bırakması için birbirinden özel ve eğlenceli aktiviteler kurguladık.’’ diyerek tüm yarış severleri 30 Haziran Pazar günü bu prestijli yarışı yerinde izlemeye davet etti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.